maanantai 25. marraskuuta 2013

Tähtipölyä - Jälkikirjoitus Star dust

Nyt on tullut tarina Hennasta ja Clarissasta loppuunsa ja voin sanoa että olen enemmän kuin tyytyväinen. Olen kirjoittanut, piirtänyt ja ideoinut paljon tarinoita, pidemipä sekä lyhempiä mutta en ole koskaan aikaisemmin saanut ainuttakaan valmiiksi, vaikka ideat ovat kyllä olleet mielessäni. Tähtipöly on ollut myös poikkeva projekti siinä että se on ollut hyvin eirllainen kuin aikaisemmat tarinani joihin on liittynyt erilaisia fantasiamaailmoja sekä yliluonnollisia elementtejä.

 Kiitos kaikille ihanille lukijoille, on ollut ihana saada palautetta ja teidän takia minulla on riittänyt intoa saada pieni tarinani loppuun asti <3 On ollut ihana kuulla että kirjoitukseni ovat olleet mieleen vaikka itselläni on ollut välillä hyvin epävarma olo siitä että ovatko tekstini tarpeeksi hyviä. Tunnen että olen tämän novellin aikana oppinut joitakin asioita kirjoittamisesta. Pahoitteluni myös lukuisista kirjotusvirheistä! Pyrin niitä edelleen korjaamaan jos jotain silmääni sattuu pistämään, mutta en tekstiä hirveästi viitsi enää ryhtyä ronklaamaan.

 Suurena inspiraationa novellin aikana on minulle toiminut tämä ihana kaupunki jossa opiskelen, kauniit kuvat joita olenkin välillä tekstien väliin pistänyt, musiikki, ystäväni sekä tietenkin oma elämäni. Tietäisittepä vain kuinka moni Hennan tuntemuksista ovat omiani : D

We<3it on mukava sivusto josta löytyy paljon iloa silmälle. Kannattaa käydä tutkimassa jos ette ole aikaisemmin sivuun törmännyt (muistuttaa Tumblria.) En tiedä onko kuvat tekstien välissä häirinneet teitä mutta aijon lähes samalla tavalla jatkaa tästä eteenpäin. Olen hyvin esteettinen ihminen ja tykkään kuvittaa tarinoitani. Hauskinta on kun löytää kuvan joka sopii tyädellisesti johonkin kohtaukseen. Kuvista puheen ollen, tässä teille pari luonnosta Tähtipölyn hahmoista jotka olen aikaisemmin unohtanut julkaista:
 

Mieleni kuhisee ideoita joista voisin kirjottaa vaikka näin koeviikolla keksittyminen opiskeluun lienisi tärkeämpää. Voin kuitenkin luvata että tulen lähiaikoina kirjoittamaan pari lyhyempää tekstiä tunemuksistani sekä tuskin tässä kauaa menee kun saan aikaiseksi aloittaa uuden tarinan.

Kiitos kuitenkin kaikille jotka ovat lukeneet Tähtipölyni ja toivottavasti tulette lukemaan tarinoitani jatkossakin!6 kommenttia:

 1. Mit-? EI! Ihan tosissaan, ei! Luulin, että tämä kertoisi vähän syvemmin elämästäsi kuin se sinun toinen blogisi, mutta kuinkas kävikään :< En tainut lukea ihan tarkkaan sitä ensimmäistä postausta... Ehkä minun pitäisi todellakin hankkia uudet silmät jostakin päähän... :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh sitä sattuu. Tähtipölyä on tosiaan fiktiivinen tarina joka kuitenkin käsittelee omia tuntemuksiani. Oma elämäni tuskin on yhtä jännittävää. Blogi kuitenkin tulee sisältämään lyhyempiä tekstejä kuten aikaisemmin kirjoittamani "on niin pimeää" jotka kertovat sitten täysin itsestäni.

   Poista
  2. Tarkoitan siis sitä että Henna katselee maailmaa samasta näkökulmasta kuin minä ja esim. Clarissalle ja Jackille löytyy elämässäni eräänlaiset vastineet c:

   Poista
  3. Oukei, kiitos tarkennuksesta. c:

   Poista
 2. tätä oli niin ihana lukea. yhtenä iltana kun piti lukea kokeisiin niin oli pakko lukea tähtipölyä, koska en voinut lopettaa. Aiotko alottaa jonkun toisen tarinan? ( toivottavasti aloitat c: ) tulen kyllä jatkossakin lukemaan varmaan tätä blogia jos kirjoittelet tähän jotain viellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksii myöhä vastaus! Ihanaa ettennole ainut joka on uhrannut aikaansa koulutöistä tähtipölylle xD uutta tarinaa tulen kyllä tulavaisuudessa kirjoittelemaan ja sen lisäksi lyhyitä tekstejä tuntemuksistani.

   Poista